Més Que Paraules

Què fer i veure a Santa Susanna 2022

Situada en plena Costa del Maresme, aquesta localitat és una destinació excel·lent per gaudir del contacte amb la natura, el sol i el mar.


Santa Susanna és a la vora del mar Mediterrani, a 60 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. En aquest plàcid enclavament podreu gaudir de dos quilòmetres de platges àmplies, de sorra neta i daurada, envoltades de pinedes.

Els serveis i instal·lacions de la seva Estació Nàutica us facilitaran la pràctica de nombrosos esports aquàtics com la vela, el windsurf i el submarinisme, entre d'altres.

Molt a prop se situa el Parc Natural de Montnegre-Corredor, on també podreu realitzar diferents excursions i activitats a l'aire lliure.

A més, Santa Susanna és una de les poblacions del Maresme que més torres de guaita conserva. Van ser construïdes entre els segles XV i XVIII per defensar-se dels atacs pirates i, de les set que existeixen, dues són visitables, una acull l'estació de tren actualment i la resta s'han incorporat a habitatges i són de propietat privada.


Escrit per Cristian G. Guasch i actualitzat el 2023.