Més Que Paraules

Què fer i veure a Malgrat de Mar 2022

Malgrat de Mar se situa al nord de la costa de Barcelona ia 60 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. El clima mediterrani i els més de 4,5 quilòmetres de platges extenses de sorra blanca totalment equipades conviden a passar el dia al mar.


Trobaràs la tranquil·litat, podràs caminar i albirar aus en espais naturals com les dunes de la Platja de la Conca o el Delta del Riu Tordera. Malgrat de Mar està a més envoltada d'una zona de muntanya perfecta per fer una ruta a peu o amb bicicleta.

Anima't també a passejar pel nucli històric i trobar monuments com l'Església de Sant Nicolau del segle XVIII o les Peixateries Velles (antigues peixateries) de finals del segle XIX. Un altre lloc curiós és La Pilona, una gran pedra al mig del mar que s'usava fa un segle com a estació de càrrega de ferro.

Malgrat de Mar compta a més amb el Parc del Castell (des d'on s'observa una panoràmica que val la pena) i el Parc Frances Macià (amb escultures, rutes botàniques, zona de jocs i de pícnic…).

Els interessats en la gastronomia típica han de provar la mongeta del ganxet (un bon moment per degustar-les durant les jornades gastronòmics de tardor). Malgrat de Mar compta a més amb la marca de “Destinacions de Turisme Familiar” gràcies a la seva oferta d'allotjament, restauració i lleure adaptada a les necessitats dels més petits.


Escrit per Cristian G. Guasch i actualitzat el 2023.