Més Que Paraules

Els millors miradors de Barcelona 2022

Museus, platges, escultures, places, monuments arquitectònics únics, Barcelona ho té tot, per això és una de les ciutats més visitades del país. Per contemplar tota aquesta bellesa en conjunt, no hi ha millor lloc que des d'algun dels seus fantàstics miradors; ja sigui des de dalt de les muntanyes o endinsant-se als seus edificis més emblemàtics. Us convidem a descobrir Barcelona a vista d'ocell.


Park Güell

Si hi ha una parada obligada per a qualsevol turista que viatja a Barcelona per primer cop, sens dubte és el Park Güell. És un lloc ple de màgia i color on contemplar els meravellosos mosaics creats per l'inigualable Gaudí.

A més de gaudir d'aquesta peça arquitectònica que representa a la perfecció el modernisme català, aquest racó amaga una de les millors vistes de la ciutat, des de la qual podeu contemplar fins al mar.

Castell de Montjuïc

Pujar la muntanya de Montjuïc és una experiència única; tant caminant, perquè podràs recórrer diversos dels seus punts d'interès; com al seu telefèric, que et permetrà sobrevolar i contemplar Barcelona des de les altures. Al cim de la muntanya us espera el castell de Montjuïc, una fortalesa militar amb una bella perspectiva de la ciutat.

Bunkers del Carmel

Un dels racons més bonics de la capital catalana són els Bunkers del Carmel. A 250 metres d'alçada, a la zona alta del Turó de la Rovira, trobareu aquest lloc tan especial amb una visió de tot Barcelona, des d'una perspectiva molt propera. Un pla ideal és anar de pícnic durant el capvespre per observar com aquesta gran ciutat es dorm a poc a poc.

Tibidabo

Un altre lloc màgic i emblemàtic que us ofereix diferents panoràmiques de la ciutat, per així contemplar Barcelona en tota la seva esplendor, és el parc del Tibidabo. Ja sigui muntat en alguna de les seves més de 30 atraccions, al mirador gratuït o visitant l'Observatori Fabra, des de dalt d'aquesta muntanya gaudiràs d'unes increïbles vistes de tota l'extensió de la ciutat.

Basílica Santa Maria del Pi

Otro de los mejores miradores para contemplar Barcelona es el campanario de la Basílica de Santa Maria del Pi. Utilizado en el pasado como torre de vigilancia, este campanario medieval de estilo gótico ofrece al turista un precioso punto de vista del centro histórico de la ciudad. Te invitamos a conocer su historia, ascendiendo sus 54 metros de altura por su estrecha escalera de caracol para encontrarte con una Barcelona que ni te imaginas.

Museu Nacional d’Art de Catalunya MNAC

El Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC té una de les col·leccions d'art més completes de Barcelona i també dues espectaculars terrasses on acudeixen multitud de turistes per contemplar des de les altures la font de Montjuïc, la Torre Collserola, el Tibidabo, la Sagrada Família o l'Anell Olímpic, entre d'altres llocs d'interès.

Torre de Collserola

Les vistes més altes de la ciutat són a la Torre Collserola, una de les estructures emblemàtiques de Barcelona situada al vessant de la serra amb què comparteix nom. En visitar-la us sentireu un privilegiat, ja que us ofereix una visió total de Barcelona perquè pugueu guardar una postal única de la ciutat Comtal. Què creus que sentiràs en estar a 560 metres sobre el nivell del mar?

Sagrada Família

Un dels monuments per excel·lència no podia faltar en aquesta llista de millors miradors de Barcelona, ja que la Sagrada Família garanteix un punt de vista encantador del barri amb el mateix nom i del districte de l'Eixample. Per ara no es pot pujar a la torre més alta, que arribarà a mesurar 170 metres d'alçada quan estigui finalitzada, però des de les torres existents i la passarel·la suspesa a l'aire les vistes són magnífiques.

El parc del Turó del Putxet

Un dels parcs menys coneguts de la ciutat te una de les millors vistes de tota Barcelona, on es pot passetjar amb el gos i estar tranquil fora de l'ambient de turisme del centre de Barcelona.

Altres miradors de Barcelona: les Arenes, estàtua de Colom, el parc del Guinardó, la Pedrera, terrasses de la Catedral del Mar, terrasses de la Catedral de Barcelona o el mirador Joan Sales.


Escrit per Cristian G. Guasch i actualitzat el 2023.