Més Que Paraules

Horòscop Taure 2023

Signe de Terra, regit per Venus. Del 21 d'abril al 20 de maig. El 21 d'abril, el Sol entra al signe d'Horòscop Taure. El clima tendeix a estabilitzar-se i la primavera es troba en el seu apogeu, omplint-nos els sentits de colors i aromes que fins aleshores han estat adormits a les profunditats de la terra.


Horòscop


Horòscop Taure: Caràcter

Així és Taure: equilibrat com el clima, sensual com la primavera. És un individu que no menysprea cap ocasió que pugui originar un plaer per a la vista, l'orella, el gust o el tacte: la remor del mar, els permues forts, l'aigua freda corrent per la gola, l'herba sota els peus, fer l'amor a l'aire lliure…i per descomptat, menjar. Un bon menjar és una cosa a què Taure no pot renunciar, encara que sempre està preocupat per mantenir una bona forma física.

El nascut sota aquest signe és treballador, tenaç, creixent davant les dificultats en comptes de desanimar-se. Estima l'ordre, la comoditat i els diners, que sol acumular en secret, una actitud estranya per a algú que no coneix la garreperia, sinó que sempre està disposat a ajudar els altres fins al límit de les seves possibilitats, tant si l'ajuda que es li demana és de tipus moral, com a econòmica.

Taure és, en realitat, la imatge del toro: noble, plàcid, fort, assentat sobre la terra, gaudint-ne, però també capaç d'envestir, especialment quan perd la paciència. És una persona que sap que a la vida tot té un preu i costa un esforç: els seus béns no els guanya jugant a la ruleta, sinó que són fruit d'una vida de feina dura i infatigable.

És un signe de terra regit pel planeta Venus i tot això convida, com ja hem dit, al materialisme i la sensualitat, però Taure sap també que té un esperit per alimentar. La seva fe se sustenta als rituals, les processons, les imatges i les esglésies. Necessita signes externs per desenvolupar el seu misticisme.


Horòscop Taure: Salut

Com el bou, són forts i robustos, però també tenen zones vulnerables. Taure s'ha de cuidar especialment la gola, el coll i les espatlles. També és propens a patir dels ronyons ia tenir problemes amb el metabolisme, cosa que els dificulta el seu afany de mantenir la línia.

 • Color: blau fosc i verd clar
 • Metall: coure
 • Pedres de la sort: safir, àgata de molsa, cornalina i maragda
 • Flor: rosa
 • Perfum: rosa

Horòscop Taure: Característiques generals

Signe de terra, dominat per Venus, amb una gran força interior, al qual li agrada allò concret i que gaudeix dels béns materials, el luxe i tot allò relacionat amb allò terrenal.

Taure: Les seves qualitats

És un dels signes de l'horòscop més proclius a crear uns lligams sòlids i que valora la família per damunt de tot, així com la llar i les tradicions socials. Té una gran voluntat.

Taure: Els seus defectes

De vegades és massa conformista i no agrada de trencar regles ni tabús. No obstant això, pot tenir arrencades de còlera força brusques que sorprenen els que l'envolten.


Compatibilitat amb Taure

Els signes més compatibles amb Taure són: Verge, Capricorn i Càncer

Els signes menys compatibles amb Taure són: Leo, Escorpio i Aquari

Simbolitzat pel bou, representes la consolidació de la primavera i la densitat de la vegetació. Com a signe de Terra, ets racional i materialista en els teus enfocaments, és a dir, creus en allò que pots veure o comprovar i saps de la importància de les bases materials i econòmiques per a la vida.

Hi ha dos tipus bàsics de Taure: un mogut per la passió per la vida, per gaudir-la i potser amb força impuls; un altre, en canvi, camperol i tranquil. Tot i que ambdues actituds poden anar barrejades en un mateix Taure.

Sols tenir els sentits força desenvolupats oa flor de pell, destil·lant, sobretot, sensualitat. T'agrada gaudir del bo de la vida, sent un dels signes més hedonistes del Zodíac. No obstant, no és estrany trobar nadius d'aquest signe que sabeu viure amb gustos senzills. Les vostres qualitats per a la decoració o l'art són notòries, podent desenvolupar una tasca prolífica.

De temperament conservador per naturalesa, tendeixes a actuar sempre de la mateixa manera i difícilment canvies la teva escala de valors. Això és el que us pot fer, a alguns de vosaltres lents o mandrosos, però, en contrapartida, també tindreu una gran determinació a assolir els vostres objectius. La tranquil·litat i la paciència són dues de les teves millors armes encara que pots caure en la fixació i la tossuderia.

Quant als teus sentiments, de la mateixa manera que dónes voltes al voltant dels temes que t'obsessionen, ets intensament fidel cap a la família, els amics o els teus, als que t'entregues incondicionalment. No obstant això, normalment ets possessiu i gelós.

De vegades s'exagera en parlar de la teva afició pels diners. Acostuma a ser molt més noble i generós del que es creu, però només en casos necessaris, precisament perquè saps que l'apartat de despeses i guanys és fonamental per a la vida.

El que passa és normal dins del procés evolutiu que representa el Zodíac: després de néixer i tenir el nostre propi cos (Àries), procurem alletar-nos per a la subsistència (Taure); aquesta necessitat vital marca l'empremta del subconscient de Taure, condicionant-te perquè, al llarg de la vida, busquis un benestar que, només per a alguns de vosaltres, consisteix a perseguir la riquesa o l'emmagatzematge.

Si la teva carta astral és harmoniosa en conjunt, podem trobar algunes d'aquestes qualitats: bona administració dels recursos, concentració, sentit de l'humor, serenitat, estoïcisme, capacitat de treball i sentit del deure.

No obstant això, quan el conjunt de la carta astral és inharmònic, podem trobar algun d'aquests defectes: tossuderia, pesadesa, ganduleria, dogmatisme i malaptesa.


Vacances: Menjar i bona taula

Abans de sortir de viatge procuraràs tenir-ho tot molt ben planificat, perquè no t'agraden les sorpreses d'última hora. A més a més, has de tenir una bona excusa per sortir uns dies de casa.

Però sigui pel motiu que sigui, buscaràs un lloc que t'ofereixi la comoditat i la seguretat que tu necessites i on puguis gaudir d'un bon àpat i una beguda deliciosa.

Gaudiràs en llocs que es trobin en plena natura i que et permetin aprofitar tota la pau i la tranquil·litat que tant necessites.


Viatges: Tot lligat

Com a bon signe de Terra que ets, no t'agraden les sorpreses i abans de sortir de viatge, t'intentes que no quedi cap cap solt pel que planifiques els teus dies de descans fins al més mínim detall.

Et prendràs el teu temps, i t'armaràs de paciència per anar d'agència a agència de viatges per veure quina és l'oferta que més et convé i que t'ofereix més garanties, comoditat i seguretat.

Buscaràs per passar el teu període estival un lloc que t'ofereixi tota la seguretat i la comoditat que tu necessites. Et tornaràs boig de joia quan arribis al teu lloc de destí i comprovis que t'allotjaràs en un hotel confortable, de luxe si és possible, que t'ofereixi bon menjar i els millors vins de la regió, a més d'un tracte agradable i càlid i una habitació on dormir plàcidament durant la teva estada.

Com en els teus viatges prima la comoditat abans que res, que millor mitjà de transport que l'avió, que et trasllada al teu destí en el menor temps possible i en principi sense cap sobresalt.

La teva necessitat de sentir-te sempre com a casa, farà que més d'una vegada deixis escapar l'oportunitat de gaudir de més d'una bona i excitant experiència.

Si el teu viatge és per qüestions de negocis, desitjaràs que el teu periple sigui el més curt possible, ja que no t'agrada estar gaire temps lluny de casa teva i dels teus. Gaudiràs de llocs en plena natura, envoltats de tota la tranquil·litat possible, i de països com Rússia, Irlanda o EUA.


Amor: necessitat de seguretat

Quan el sexe oposat s'adoni del que és constant, sensual i sentimental, acudirà a tu com a mosques a la mel. Saps què fer perquè la persona que tens al teu costat se senti estimada, segura i protegida de tots els perills que li puguin aguaitar, i actues d'aquesta manera perquè és com t'agrada sentir-te a tu.

Quan tens la seguretat que posseeixes tot l'amor de la teva parella deixaràs de banda tots els teus prejudicis i tabús per gaudir plenament del vostre amor.

Quan les coses es posen lletges, tu et comportes amb tota l'honestedat, la calma i la lleialtat que et caracteritza, però no per això els altres faran de tu qualsevol cosa.

De totes maneres, tampoc et convindria intentar controlar la teva parella perquè si no ho fas et sorprendràs gratament en comprovar que com menys demanis a la persona amb qui comparteixes la teva vida, més et pot oferir ella.

No ets dels que es llança a la piscina quan veu a l'horitzó algú que realment t'interessa, sinó que et prens les coses amb molta calma i t'ho penses dues vegades abans de fer el gran salt de comprometre't per a tota la vida.

Sensat, pacient i pràctic, posaràs totes armes al servei de l'amor per anar a caçar i capturar el cor de la persona que estimes.


Diners: Pràctic i rutinari

Motivat per una profunda necessitat de seguretat, prefereixes un salari fix que treballar a comissió. No obstant això, ets hàbil per als negocis i tens una gran ambició. No tinguis olfacte per a les inversions. Identifiques possessions materials amb sentiment de vàlua.

 • Virtuts: Pràctic, pacient, digne de confiança, tenaç.
 • Defectes: Possessiu, mandrós, tossut, rutinari.

Sexe: Amic abans que res

Taure és un signe de Terra, molt aferrat a les coses del món. És capaç de tot pels amics, però sense córrer riscos. Sempre que necessitis podràs comptar amb Taure.

A la vida busca seguretat, i també en l'amor. No sol ser persona de molts amors ni superficials llevat que hi hagi barrejats interessos econòmics. Quan Taure escull la seva parella, a la qual és possible, ja que Taure és immensament pacient, que hagi estat esperant tota la vida, li serà fidel fins a la mort. Sens dubte, si alguna cosa es pot dir de Taure és que sap respectar els compromisos que adquireix.

Sap què vol i com aconseguir-ho. La millor manera de conquerir un Taure consisteix a donar-li seguretat i demostrar-li que tu pots donar-li tot això que ell o ella vol a la vida. Abans que Taure s'arrisqui a començar una relació, necessita estar molt segur que aquesta li pot proporcionar tot allò que necessita en amor, seguretat o béns econòmics.

Per conquerir a Taure el primer requisit serà armar-se de paciència. Els Taure són molt calmats, i mai pren una decisió sense haver-la meditat durant el temps que cregui necessari. Per això, rarament s'equivoquen en triar, ja sigui la feina, la casa o la parella. Són pocs els matrimonis d'un Taure que acaben en divorci.

Els Taure solen ser també força tímids, així que no esperis que t'ofereixi una declaració espontani i pública. Probablement siguis tu qui haurà d'agilitzar l'assumpte si vols arribar a algun lloc. A Taure no li valen les vagues promeses ni les insinuacions, vol deixar clar que li ofereixes, quins són els teus sentiments, i fins on vols arribar, tot això expressat de manera que no ofengui el bon gust ni la timidesa.

Això no obstant, aquest esforç val la pena, si amb això aconsegueixes un company o companya prudent de forta voluntat, gran capacitat per a l'amor, i amb la gràcia i suavitat que fan que l'amor amb ell sigui sempre molt sensual.

Però compte! Taure té molt bona memòria i és tremendament sensible, per la qual cosa no només se li pot fer mal amb força facilitat, sinó que no ho oblidarà fàcilment.


Feng-shui: Natius d'aquest signe, o amb la Lluna o la quarta casa a Taure

La casa és per als Taure un oasi al mig del desert que suposen per a ells les dificultats quotidianes. La vostra afició pels espais naturals us porta a decorar la vostra llar amb materials i colors naturals (verds, ocres, marrons).

En principi no hi ha res dolent, encara que l'excés de fusta pot recrear simbòlicament l'ambient de la selva o del bosc, i submergir-te en un ritme tan relaxat que et costi gran esforç sortir de casa o relacionar-te amb els teus éssers estimats.

Per contrarestar aquest efecte utilitza, als llocs comuns, colors forts com el taronja, groc or, blau elèctric, turquesa o verd elèctric.

Energía controlada

Com Tauro gaudeixes cuinant, però si vols fer-ho amb tota tranquil·litat has de procurar no fer-ho d'esquena a la porta oa una finestra.

Els buits pels quals entra energia en forma de corrent d'aire fan sentir inquietud o ansietat si se situen a la nostra esquena, cosa que no obstant pot corregir-se fent una cortina, tancant la porta, o posant un petit mirall davant seu perquè la energia rebot-hi.

Finalment, si vols potenciar les teves relacions sentimentals posa dos cors al teu dormitori, i procura no dormir amb la televisió encesa doncs les ones electromagnètiques que emet són perjudicials per a la salut.


Flors-Bach: Xicoira

Creix a sòls durs i secs i comença a florir passat el solstici d'estiu. A Astrologia se la sol associar amb els planetes Júpiter i Saturn. Aquesta planta t'ajudarà a combatre la personalitat possessiva i no immiscuir-te en els assumptes aliens. En infusió és un bon remei per alleujar els trastorns del fetge.


Gemmes: El jade

El jade, juntament amb la maragda, és la pedra vinculada a Taure. Repel·li les vibracions negatives gràcies als seus influxos tranquil·litzadors.

Molt dura, amb colors que varien del blanc al verd intens, procedeix de Nova Zelanda i és molt apreciada pels xinesos.

En temps de grecs i romans es creia que alliberava dels mals d'estómac i per als esportistes és sinònim de triomf. L'aiguamarina, el corall i el lapislàtzuli també influeixen sobre els Taure.


Esports: A l'aire lliure

No t'agrada gaire deixar-te la pell al gimnàs per aconseguir un cos deu, ja que ets una persona més aviat sedentària. Però heu de buscar aquest esport que s'adapti a la vostra vida diària i us ajudi a mantenir-vos en forma.

Taure no és el signe més famós pel seu gust per la pràctica dels esports actius o de qualsevol exercici per mantenir-se en forma.

Encara que ets una mica gandul per moure't t'agrada, com a tothom, estar en la millor forma física possible per sentir-te bé amb tu mateix i que els altres ho notin.

Per això, una mica d'exercici de tant en tant no et vindrà malament, i no t'importarà fer-ho si ho pots integrar a la teva rutina diària. T'encanta el contacte amb la natura i els espais oberts per això et decantaràs per la pràctica d'esports a l'aire lliure.

Soleu ser bons membres d'un equip, ja que dos dels teus trets més característics són el respecte a les normes i ser digne de confiança, així gaudiràs molt amb el rugbi, a causa del seu èmfasi a la zona del cap i el coll.

El ball, la gimnàstica o el ioga també poden atreure molt la teva faceta més sensual. El jogging i les passejades ràpides pel camp són els esports més populars entre els nadius del teu signe.


Energia controlada


Educació

Els petits Taure seran l'enveja de totes les veïnes. Són nens i nenes nets i ben educats i afectuosos, i molt mimosos, que omplen d'afecte tots els que els envolten.

El que les veïnes no saben és que també són les criatures més tossudes que existeixen. Si a un nen Taure se'l fica al cap que no vol fer alguna cosa, no hi ha força humana capaç d'obligar-ho. Excepte l'afecte. Apel·lar als seus bons sentiments i no empènyer-lo a fer les coses, sinó convèncer-lo suaument perquè les faci, és l'única manera de portar un nen Taure per on tu vols.

Per a aquests nens és importantíssim el contacte físic amb els seus pares, les manyagues, les carícies i els petons; no t'ho estalviïs mai. Al contrari que altres signes, no es posaran esquerps amb les abraçades, sinó que es fondran amb les manyagues.

Res de crits

A l'hora de renyar-lo, vés amb compte amb els crits o les brusquedats. Si et poses a cridar només aconseguiràs que es tanqui en si mateix i s'aïlli totalment de tu, i de tot el que li estiguis dient. A més, no són necessaris. Taure es desviu per agradar; una lleu insinuació que estàs disgustat amb ell, i s'esforçarà més per arreglar les coses que amb tres dies de càstigs.

A classe destacaran per ser els més treballadors i perseverants, però tenen la tendència a assimilar totes les coses una mica més lent que els seus companys. Això sí, allò que els altres obliden tres dies després d'aprendre'l, Taure ho té gravat per sempre.

Al seu ambient és important el colorit de la seva habitació perquè són nens amb una gran sensibilitat artística, i no toleren bé els colors molt vius. Els van millor els tons suaus que inspirin calma. Solen tenir algun tipus de talent artístic, ja sigui en la música, la pintura o l'escultura, que hauries d'intentar fomentar-hi.


Definició i recomanacions

 • Frase: Testarut i mimos
 • Pel·lícula: La bella i la bèstia
 • Llibre: Oliver Twist
 • Joguina: Un piano de joguina

Perruqueria: A la darrera

Ets un signe molt tradicional i amant de les coses amb qualitat, per la qual cosa, a l'hora de triar un pentinat, et decantes pels estils clàssics i que tenen aspecte de durar en el temps. A tu no t'importa gastar-te els diners en una bona perruqueria per aconseguir els teus objectius.

Tot i que ets molt clàssic, procuraràs adaptar-te a la moda mitjançant una sèrie de complements ben escollits. Si et tenyeixes, un to rogenc donarà als teus cabells un toc juvenil molt afavoridor. I si tens una cabellera llarga, res com uns bonics rínxols per ressaltar-la.


Escrit per Cristian G. Guasch i actualitzat el 2023.